Huhtikuun tärkeimmät kevään-merkit-haaste

Sain Huiskikselta tämän kivan haasteen, jossa pohditaan huhtikuun tärkeimpiä keväänmerkkejä! Ihan ensimmäiseksi täytyy kiittää Huiskista, koska etsiessäni kuvia tähän haasteeseen, koin niin suurta iloa, että meinaa ihan sukat pyöriä jaloissa. Olin ihan unohtanut, kuinka valtavan paljon jo huhtikuussa keväänmerkkejä onkaan. Ihanaa, mahtavaa ja upeaa!!! Nämä muutamat kuukaudet kyllä kestää, kun tietää, että kohta taas päästään nauttimaan keväästä. JEEEE!!! 


Nämä eivät ole tärkeys- eikä aikajärjestyksessä. Aloitetaan kevään kukkijoista! Mikään ei ole niin sykähdyttävää, kun keväällä loistavat narsissit, krookukset ja scillat. 


Narsissi


Krookus


Huhtikuussa toki yksi mahtavimmista kevään merkeistä on lumien sulaminen. Tietää, että taas on kaikki ihana edessäpäin ja kovaa vauhtia tulossa!


Lumien sulaminen on yksi kevään odotetuimmista asioista

Huhtikuussa keväästä ja tulevasta kesästä itselleni kertoo myös kukkamessut, joilta voi tehdä ihania löytöjä! Tämän hortensian sain HerraMieheltä Helsingin puutarhamessuilta viime keväänä. Tähän liittyy itseasiassa hauska tarina... Olen sanonut, että naistenpäivänä on pakollista tuoda minulle kukkia. Se taas juontaa juurensa lapsuudesta, jolloin isällä oli tapana antaa naistenpäivänä kukkia sekä äidille että minulle. Nooh, tämä meidän HerraMies toi minulle viime naistenpäivänä valtavan jakoavaimen lahjaksi. Nauroin vedet silmissä. Itsehän en moisella mitään tee, mutta ymmärsin kyseessä olevan tietynlainen herja  (meillä on vähän kieroutunut huumorintaju). Tiesin, että jossakin vaiheessa saan kyllä kukkani. Kukkamessuilla ihailin hortensioita ja ajattelin, etten taida raaskia sellaista kuitenkaan ostaa. HerraMies kehoitti sitten valitsemaan mieluisensa Naistenpäivä-kukan kaikkien niiden upeiden hortensioiden joukosta <3 Ihana HerraMies! Toivotaan, että keväällä tämä taas jatkaa kasvuaan. Nyt se on kellarissa ja näyttää suorastaan surkealle!


Hortensia
Nämä juurakot ostettiin samaiselta reissulta.




Huhtikuussa esikasvatukset alkavat myös olla täydessä tohinassa. Kunnon meloonit piti tulla... eipä tullut, kuin pienet ja surkeat... Monissa muissakin esikasvatuksissani oli nimiä, jotka välillä vähän näyttivät ihmetyttävän muita...




Huhtikuussa myös päästään yhdessä tyttärien kanssa istutuspuuhiin. Se se vasta onkin jotain! Jostain syystä kaikki kuvat kyseiseltä hetkeltä ovat samantyyliä. Yritin kyllä pyytää asiallisia ilmeitä, mutta... nooh... Tätähän se meillä on! :D Ilona on ihan BOSS myös puutarhahommissa ;)




Voi, että miten ihana olikaan huhtikuun kuvasaldoa käydä läpi. Fiilis on jo ihan keväässä ja energiaa tuntuu olevan vaikka kuinka paljon! Nyt haastan kevätfiilistä hakemaan seuraavat blokkaajat: 


Yritin katsoa, ettette ole kerinneet vielä osallistumaan... Haasteen säännöissä kyllä lukee, että voi haastaa kolme, mutta olinpa tuhma ja haastoin viisi :) Ja sitten vielä annan avoimena haasteena KAIKILLE kevättä kaipaaville tämän! 




Haasteen säännöt:
Huhtikuu on kuitenkin kevätkuu ja tämä haaste lähteköön kiertämään tuoden kevätmieltä tuokioksi lukijoille ja kirjoittajille! Haaste on yksinkertainen:
1. Tee postaus, ja kerro mistä haasteen sait
2. Kerro huhtikuusi viisi tärkeintä kevään merkkiä, jotka ilahduttavat sinun sieluasi voimakkaimmin. Etelärannikolla kevät on jo maaliskuussa ja pohjoisessa toukokuussa. Muokkaa haasteen kuukausi sinun kevääksesi. Huhtikuu on tässä vain keskiverto.
3. Laita haaste kiertämään haastamalla kolme blogia.


56 kommenttia:

  1. Oh, ihanaa, kohtahan se kevät jo on! :) Vähän jo ovikoristettani silmäilin, että kohta pääsen jo vaihtamaan virkatut narsissit. ;)

    VastaaPoista
  2. Kevät onkin täällä taas ihan pian, kunhan valon määrä päivässä vielä vähän lisääntyy, niin kevät tulee yhdessä hujauksessa🌿

    VastaaPoista
  3. Pari kuukautta kun jaksaa niin kevät on ihan nurkalla. Katselin tuosta yhdestä pihakuvasta että teillä on siellä mahtava kiviasetelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on aika paljon kiviä joka puolella :) Mikä on minkin mielestä mahtavaa :)

      Poista
  4. Tuli kiva fiilis kun muistutit että toden totta, enää kolme kuukautta ja alkaa olemaan kevät :) Kiitos kun muistutit..mä on niin väsynyt tähän pimeyteen, että valoa jo kaipaankin kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, et joku muukin sai tästä piristystä ku vaa mie ite :)

      Poista
  5. Kiva haaste! Mielessä kevään merkit jo ovat ja pian ne ovat myös luonnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa kiinni, jos et oo viel tähän osallistunu :) Ihanaa, että kevät pikku hiljaa lähestyy <3

      Poista
  6. Ihania keväisiä kuvia!
    Aika kuluu niin nopsaan, että kohta huomataan jo, että keväässä ollaan.

    VastaaPoista
  7. Jopas tuli aurinkoinen olo, näin talven pimeimpään aikaan, kun rupesin miettimään kevään merkkejä. Kiitos!

    VastaaPoista
  8. Ihanaa kevättunnelmaa! Huhtikuuhun ei tosiaan ole enää pitkä aika, jee!! Kiitos haasteesta! Täytyykin alkaa katsella, minkälaisia kuvia löytyisi. :) Iloista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopsaan se aika (toivottavasti) menee :) Kiva päästä lueskelee sinkin kevään merkeistä :) Iloista viikkoa myös Siulle :)

      Poista
  9. Kiitos haasteesta. Lämpenin ajatukselle keväästä, kun luin tätä postausta ja katselin kuviasi. Yleensä en kauheasti odota tulevaa, mutta nyt kevään kaipuu heräsi. Toisaalta kevät on täällä taas tuota pikaa. Hyvää illan jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeasti se aika yleensä kuitenkin menee. Ihana, kun osallistuit haasteeseen <3

      Poista
  10. Kas mukavaa, että alkuun panemani haaste saa näin paljon kevätfiiliksiä liikkeelle! Meillä kaikilla on pitkältä tuntuva odotus lumien sulamiseen, mutta vertaistuella aika liitää siivillä :)

    VastaaPoista
  11. Oi oliskin jo kevät <3 . No päiväthän pitenee hurjaa vauhtia. Miten se sananlasku menikään.. loppiaisena sen hullukin huomaa ;)
    Katsotaan sitä päivänpituutta loppiaisena josko huomaisi muutosta ;D
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khih, olikin itelleni ihan uusi sanonta :D Ihanaa viikon jatkoa Sinulle!

      Poista
  12. Kivaa alkaa ajatella kevättä ja kaikkea kasvua. Meillä on keittiön ikkunalla pikku orkidea ollut kauan ilman kukkia, nyt on pikkuruiset nuput. 🌸 Oi tätä onnea. Odottelen vielä lumisateita ja valkoista talvea, mutta silti on niin hauska ajatella narsisseja ja krookuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orkideat ovat ihania, kiva että alkaa ilahduttaa kukinnalla :) Narsissit ja krookukset ovat myös super ihania!

      Poista
  13. Oi tuli ihan kevättä rintaan, vaikka kukkien istutuksesta en mitään ymmärräkään. Eipä muuten tänäänkään tuntunut, että mennään kohti valoisia aikoja.

    Mukavaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut tosi harmaa päivä. Nooh, valoa kohti! Mukavaa torstaita myös Siulle <3

      Poista
  14. Sieltähän se kevät on tulossa ja vauhdilla.. vaikka minä odottellen täällä vielä talvea. Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyisi tosiaan ensin vissiin talvi elellä, mutta kevättä on paaaaljon kivempi ajatella :)

      Poista
  15. Hienoa, kun ehdit osallistua ♥. Huhtikuu on kyllä mahtava ja mainio kuukausi - talvi takana ja kesä edessä.

    Aurinkoisia päiviä toivotellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun haastoit. Oli tosi kiva tehdä tätä postausta :)

      Poista
  16. Kevät on ajatuksissa jo pitkällä. Kohta teoissakin.

    VastaaPoista
  17. Ihania kevätkuvia! Sitä odotellessa, ensin pitäisi vielä selvitä tästä pitkästä talvesta :D

    VastaaPoista
  18. Kyllä sitä odottaakin jo kevättä noita kuvia katsellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl se äkkiä sieltä tulee...vaikka toisaalta niiiiin hitaasti!

      Poista
  19. Oi ihana huhtikuu! Kiitti haasteesta, katson, mitä löydän kuva-arkistostani... Kevätmielellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuu on ihanaa aikaa <3 Kiva, jos osallistut haasteeseen. Olisi ihana lukea postauksesi aiheesta :) Kevätmielellä ollaan jo ihan täysillä :)

      Poista
  20. Hyvää alkanutta vuotta.
    Olet kyllä todellinen kasvipeukalo - tammikuussa jo kevään ideat mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin eilen Hankkijalla kyselemässä siemenluetteloa. Olin kuulema kauden ensimmäinen siementen kyselijä ja kyl oli myyjil hauskaa :D Naurovat siis ihan päin näköö. Ha hah! On kyllä oikeasti paikka, jossa vieraillessa tulee semmoin olo, ku kavereita näkis, vaikkei myyjiä tuntis ollenkaa. Tosi rentoja ja mukavia tyyppejä. Ihanaa alkanutta vuotta myös Sinulle :)

      Poista
  21. Eipä aikaakaan, kun ollaan taas huhtikuussa ja saamme ihailla sipulikukkien kauneutta. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihanaa! Kaikki mahtava taas edessä päin :) Mukavaa 2018 vuotta myös Siulle <3

      Poista
  22. Voi ihanuus mitä kuvia♥ Tuo yhdessä puuhastelu on sitten aina yhtä mukavaa, oli se vuodenaika mikä tahansa:) Eipä ole kuin hetki kun ollaankin jo keväässä:) Ihanaa alkanutta vuotta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään kaipaus lisääntyy huimasti, kun kevätkuvia kattelee. Toisaalta taas saa voimia odotukseen :) Ihanaa alkanutta vuotta myös Siulle <3

      Poista
  23. Kevätkuvia on ihana katsella ja kevättä ajatella! Kurjaa on tämä hämärässä ja sateessa kärvistely :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä! Ihmeellisiä kelejä ollut tosiaan. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  24. Hyvää uutta alkanutta vuotta😊
    Ihanan keväisiä kuvia ja kohta saisi minusta jo kevät tulla.
    Mukavaa loppiaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Sinulle <3 Olen ihan samaa mieltä, kevät voisi jo tulla :) Mukavaa loppiaista myös Sinulle <3

      Poista
  25. Vähän ollaan myöhässä, mutta osallistun tietenkin näin kivaan haasteeseen:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!