JOULUKALENTERI. Luukku 9: Jouluisaa kosmetiikkaa



Ihanaa joulukuun 9:nettä päivää Sinulle! Tuoksut ovat tärkeä (ja osalle tuskaisa) osa kokemaamme. Kuinka paljon joulustakin jäisi kokematta ilman tuoksuja? RouvaMuori ainakin on usein joulun aikaan ollut flunssassa ja menettänyt hajuaistinsa, mikä on latistanut tunnelmaa melko paljon! Mitä tuoksuja Sinun jouluusi kuuluu? Pipareiden tuoksu, kinkun tuoksu ja kuusen tuoksu tulevat itselleni ensimmäisenä mieleen. Omaan jouluun valmistautumiseeni kuuluu myös ehdottomasti tuoksukynttilät (etenkin piparin tuoksuinen on aivan ihana) ja joulun tuoksuiset saippuat. Kerroinkin aiemmin höpsähtäväni näin joulun aikaan kosmetiikasta. Kauppojen hyllyt täyttyvät ihanista kosmetiikka pakkauksista, joita ainakin itse himoitsen aina ohi kävellessäni. Löytyykö Sinun joululahjatoivelistalta kyseisiä pakkauksia? 

Nyt täällä tonttulassa keskitytään hetkeksi nautintojen välityksellä jouluun valmistautumiseen, ennen kuin alkaa totinen touhu ja hössötys! Tällä kertaa Muori pääsi testaamaan Bottega Verden joulutuoksuisia tuotteita.  Bottega Verden Italialaisia luonnonkosmetiikkatuotteita voi tilata sekä internetistä että ostaa apteekeista ja Citymarketeista. 

Muorin oma jouluinen itsensä hemmotteluhetki sisälsi Essence of Joy-joulupaketin sekä jouluisten talvinektari ja vanilja-appelsiini huulivoiteiden testausta.  Tuotteiden lahjapakkaukset ovat todella kauniit, vai mitä olet mieltä?




Huulivoiteet tuntuivat erittäin miellyttäviltä huulilla ja huulet tuntuivatkin pitkään kosteilta. Tuoksujen odotin olevan ehkä selkeämpiä. Oli aluksi vaikea erottaa, kumpi voide on talvinektariini ja kumpi vanilja-appelsiini.  Tykästyin etenkin vanilja-appelsiini huulivoiteeseen, jonka vaniljainen tuoksu voimistui, kun sitä oli käyttänyt useampaan kertaan. Sen tuoksu ja maku olivat miellyttävät. Talvinektariinissa oli ensin lievä pistävä tuoksu ja maku, mutta ei kuitenkaan sellainen, etteikö tuote tulisi käyttöön. Tietenkään huulivoidetta ei ole tarkoitus syödä, mutta kyllähän sen pakostikkin maistaa käytössä.  Huuleni ovat olleet todella kuivat viime aikoina ja voiteiden tunne oli kyllä erittäin miellyttävä!




Essence of Joy on vaniljan tuoksuinen setti, johon kuuluu suihkusaippua/kylpyvaahto sekä vartalovoide. Iho jäi pesun jälkeen tuoksumaan melko voimakkaasti vaniljalle, eikä kuivunut ollenkaan. Ihoni on hyvin herkkä ja monet saippuat kuivattavat sen hetkessä, eli ehdottomasti nautin siitä, ettei tämä kuivattanut. Vartalovoiteita olen huono käyttämään. Tämän loistava puoli oli se, että imeytyi nopeasti ja jätti ihon ihanan pehmeäksi.  Tuoksuvien vartalovoiteiden "ongelma" omalla kohdallani on lähes aina niiden tuoksu, joka jää tuntumaan omaan nenääni liian voimakkaasti. Näin oli tämänkin kohdalla. Mikäli pitää siitä, että iho tuoksuu reilusti vaniljalle, tämä voisi hyvinkin olla juuri se oikea voide! 




Itselleni jäi tuotteista laadukas ja hyvä kuva, vaikka oma tuoksuyliherkkyyteni vaikuttikin vartalovoiteen kohdalla.  Onko Bottega Verde Sinulle entuudestaan tuttu? Jos ei ole, niin kannattaa käydä tutustumassa heidän nettisivuihin. Huomasin, että kaikki joulupakkaukset ovat tällä hetkellä -15 %, joten nyt on hyvä hetki tehdä tilausta :) Itse en hyödy tästä vinkistä mitenkään!

Kiitos Bottega Verde yhteistyöstä!

Täällä lumet ovat sulaneet ja vettä sataa jatkuvasti. Eilisellä ulkoiluretkellä ihmettelimme Taika-tontun kanssa pajunkissoja läheisissä pajuissa. Onneksi koristeilla ja musiikilla saa sisällä joulun tunnun aikaan! Tuntuu, että Suomen jouluun ja siihen valmistautumiseen lumi kuuluu ollennaisena osana. Harmi, että viime vuosina yhä useammin on ollut musta joulu. Toivotaan, että kohta tämä jatkuva vaihtelevuus loppuisi ja saataisiin pienet pakkaset ja vähän lunta... Säästä huolimatta, mukavaa viikonloppua Sinulle!

psssst... vielä viimeinen hetki osallistua arvontaan, jossa on herkullinen palkinto...

44 kommenttia:

  1. Eipä ole tuttu sarja tuo. Kuullostaa ylelliseltä.
    Tuoksut kuuluvat tosiaan jouluun. Tänä aamuna oli hyasintin tuoksu olohuoneessa kun heräsin.
    Hyasintti oli avautunut!
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyasintin tuoksu kuuluu varmasti monen jouluun. Suorastaan harmittaa, etten pysty kotiin hyasintteja ottamaan. Olisivat niin kovin kauniita ja ihania :)
      Mukavaa päivää myös Sinulle <3

      Poista
  2. Ei ole tuttu.näyttää hienolta

    VastaaPoista
  3. Sarja on tuttu, mutta onpa nämä joulupakkaukset niin ihania, ai että. Kivaa viikkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että sinulle varmaan on tuttu :) Mukavaa viikonloppua myös Siulle ja hyvää syntymäpäivää <3

      Poista
  4. Ei ole tuttu sarja.
    Kauniit joulupakkaukset.
    Ihania lahjaideoita!
    Mukavaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo pakkaukset oli kauniit ja sopivat hyvin lahjoiksi :) Mukavaa lauantaita myös Sinulle <3

      Poista
  5. Ei ole minulle tuttu sarja, joten kiitos esittelystä.
    Jouluuni kuuluu piparin ja kuusen tuoksu. Muutoin olen tuoksuyliherkkä, joten en voi käyttää tuoksuvia vartlo- tai kasvovoiteita hajusteista puhumattakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuyliherkkyys osaa olla kurja vaiva. Vaikka itse pystyisi välttelemään tuoksuja omalla kohdallaan, niin tulee tilanteita joissa niitä ei voi välttää. Piparin tuoksua on melko vaikea päihittää, se on niin ihana <3

      Poista
  6. Ei ole tuttu sarja niin ihania pakkauksia.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo pakkaukset oli tosi kauniit ja houkuttelevat :)

      Poista
  7. Ei tuttuja tuotteita , ihanat putelit 🎅💞 pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Eipä ole tuttu minullekaan tuo sarja, kauniita pakkauksia. Jonkun verran on tuota tuoksuyliherkkyyttä ja muuta, joten rajoittaa kokeilemaan uutta.
    Piparintuoksu, kuusen tuoksu tottakai ne mieluisimmat ovat.

    Hyvää toista adventtia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuyliherkkyys rajoittaa kyllä paljon montaa kokeilua, valitettavasti. Onneksi on ihania tuoksuja, joista pystyy nautiskelemaan :) Mukavaa toista adventtia myös Sinulle <3

      Poista
  9. Bottega Verde on kyllä lempparikauppa Italiassa - sielä löytyy aina jotain kivaa :D Merkkinä siis ihan yks lemppareista! <3

    VastaaPoista
  10. Piparin ja hyasintin tuoksu ovat nyt tällä hetkellä tuomassa joulutunnelmaa. :) Vähän haaveilen itsekin jostin kivasta käsisaippuasta jouluksi, ja suihkusaippuat/geelit on mulla usein myös lahjatoivelistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparin tuoksu on kyllä yksi joulun parhaista ehdottomasti :) Toivotaan, että lahjapaketeistasi löytyy joitakin ihania suihkusaippuoita.

      Poista
  11. Hyasintin ja joululeivonnaisten - ruokien tuoksut kuuluvat jouluun. Tuttuja tuotteita. Olen nähnyt noita nuortemme hyllyissä. Noita lahjapakkauksia en ole ennen nähnyt tai sitten en ole kiinnittänyt niihin huomiota.

    VastaaPoista
  12. Kauniisti pakatut tuotteet.Tuoksuyliherkkänä omaan jouluuni valitettavasti ei kuulu oikeaa kuusta,hyasinttia eikä varsinkaan tuoksukynttilöitä.Mutta piparien,glögin,kinkun ja muiden jouluisten ruokien kyllä!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pääset nauttimaan pipareiden ja muiden jouluherkkujen tuoksuista <3

      Poista
  13. Onpa ihanan näköisiä tuotteita!
    Mä en kestä hyasintin tai oikean kuusen tuoksua, nuha ja päänsärky iskee. Siksi meillä onkin muovikuusi. Muut tuoksut kyllä käy. 😊
    Täälläkin toivotaan valkoista joulua, mutta vettä sataa nytkin.
    Ihanaa joulun odotusta teille! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on hyasintin kanssa sama ongelma. Kurjaa, koska ne on tosi kauniita kukkia. Pidetään peukkuja, että saadaan valkoinen joulu <3 ihanaa joulun odotusta myös Sinulle :)

      Poista
  14. Bottega Verde ei ole minulle ennestään tuttu merkki, mutta ihanan näköisiä pakkauksia! Pipareiden, hyasintin, kanelin ja inkiväärin tuoksu kuuluu ehdottomasti minun jouluuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo olivat tosi kauniita pakkauksia <3 Ihanan tuoksuinen on sinunkin joulusi :)

      Poista
  15. Minä olen vähän tuoksuallertikko, voimakkaasti tuoksuvat parfyymit, partavedet, shampoot tai suihkushampoot, huuhteluja/tai pesuaineet alkavat ärsyttää, perheessä on muitakin tuoksuille herkkiä, näin joulunaikaan esim.hyasintti menee meillä kuvun alle, jotta niiden voimakas tuoksu ei ala ärsyttämään.Tuoksukynttilät eivät myöskään sovi meille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osalle tuoksut ovat tosiaan melkoinen koettelemus. Osa tuoksuista saa itsenikin voimaan pahoin ja päänsärkyn heti päälle. Kurjia vaivoja!

      Poista
  16. Kauniita pakkauksia! Tykkeen luonnollisista tuoksuista, ei liikoo kemikaaleja.

    VastaaPoista
  17. Tämä merkki olikin minulle ihan uusi tuttavuus... Olen usein jouluna saanut mieheltä lahjaksi jonkun BodyShopin lahjapakkauksen, nekin hurmaavat tuoksuillaan :)

    VastaaPoista
  18. Uutta on minullekin ja kiva olis joskus testata noita tuotteita :)
    Joulun tuoksuihin kuuluu edottomasti ainakin neilikat,inkivääri,omenat,piparit,hyasintit !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulupukin listalle äkkiä nämä tuotteet, että pääset testailemaan ;)
      Ihanan tuoksuinen joulu teillä <3

      Poista
  19. Mielenkiintoisia tuotteita! Mä varmaan söisin appelsiinin makuisen huulirasvan ihan vahingossa. Pakkaukset ovat todella kauniit. Saakohan näitä meiltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. khih, voin niin kuvitella tämän vahingon :D Kannattaa googletella, ties vaikka löytyisikin :)

      Poista
  20. Kivan oloisia tuotteita! Joulun tuoksuihin kuuluu ihan ehdottomasti piparit, omenat, kaneli, inkivääri. Joulukuusen tuoksu on myös ihana♥ oikeaa kuusta ei vaan voida enää sisälle ottaa allergioiden vuoksi. Leppoisaa toista adventtia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania tuoksuja teillä <3 Ihanaa toista adventtia myös teille <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!