Hyvää isänpäivää! Piristetään sateista marraskuuta kivalla arvonnalla!

Isänpäivä alkaa olemaan illassa. Meillä oli isi herätelty aamulla lahjoilla ja laululla. Kaikki viisi lasta olivat innolla osallistuneet isin ilahdutukseen! Itse olin tosiaan aamuvuorossa töissä ja tarkoitus oli käydä kakun tekoon, kun kotiin pääsen. Mutta HerraMies olikin yhdessä lasten kanssa kakun jo tehneet, ennenkuin kerkisin kotiin. Ihana kakku olikin, sekä maultaan että ulkomuodoiltaan <3 Rakkaudella koristeltu!




Isänpäivä herättää itsessäni monenlaisia ajatuksia. HerraMiehen osalta olen tosi onnellinen ja lasten riemu on tarttuvaa. Mutta tietynlainen haikeuskin kulkee mukana. Oikeasta isästäni en tiedä, miten hän jakselee, mutta kyllä hänkin mielessä on. Hyvässä ja pahassa. Sijais-isäni muistolle sytytin kynttilän ja muistelin hänen sanontojaan, jotka ovat jääneet elämään :)

Ulkona on satanut koko päivän, vuorotellen räntää ja vettä. Keli on suorastaan tympeä. Joten hei, piristetäänkö vähän arvonnan merkeissä? Joulukin lähestyy, joten kauniille paketeille on tarvetta, eikö totta? Arvonnan palkintona on Paketoi kauniisti-kirja, joka on floristi ja lahjojen paketoinnin ammattilaisen Jane Meansin teos. Kirjassa neuvotaan super kauniiden paketeiden teko. Ohjeet ovat yksityiskohtaisia ja niiden avulla jokaisesta voi kuoriutua paketointi mestari! 




Ajatuksella valittu lahja ansaitsee arvoisensa paketoinnin, eikö totta? Ja onhan se ihanaa saadakkin kauniisti paketoitu lahja, jota pitää ensin pitkän aikaa ihailla ja hiplailla, ennenkuin sitä edes raaskii avata!




Kirja neuvoo, miten erilaiset muodot saadaan kauniisti pakettiin! Jokainenhan tietää, että on lahjoja, joiden paketointi on silkkaa tuskaa! 




Kirjan ohjeissa myös hyödynnetään monipuolisesti erilaisia paketointi materiaaleja. Tämä lahjakassi oli mielestäni tosi suloinen!




Kauniisti kuvitettu teos innostaa todellakin paketoinnin iloihin <3




Maatiaiskanasen Elämää on saanut instagramiin reilu 100 seuraajaa, joten tämä arvonta kuuluu samaan 100-tykkääjää arvontoihin, joita oli jo aiemmin blogin puolella sekä Facebookissa.  Arvonta järjestetään täällä blogin puolella, mutta instragramin seuraajat saavat tupla-arvat!

Arvonnan säännöt menevät tällä kertaa näin:

- Saat yhden arvan olemalla blogini lukija (oikeassa sivupalkissa "Lue"-kohta) ja kommentoimalla tätä postausta. Voit toki myös nyt liittyä lukijaksi ja osallistua arvontaan!

- Saat yhden arvan tykkäämällä  Maatiaiskanasen Elämää-blogista Facebookissa ja kommentoimalla sinne arvontapäivitystä. Voit vapaasti valita, mitä kommentoit, kunhan jätät jälkesi! En tietenkään tykkää pahaa, jos haluat jakaa päivityksen kavereillesi.

- Kaksi arpaa saat seuraamalla Maatiaiskanasen Elämää-blogia Instagrammissa ja tägäämällä kaverisi arvonta kuvaan. 


Voit siis osallistua enintään 4 arvalla. Muista kertoa täällä blogin puolella kommentissasi, monellako arvalla olet mukana ja lisäksi kertoa sähköpostiosoitteesi :) Arvonta alkaa heti (12.11.17) ja päättyy viikon päästä eli su 19.11.17 (Himskatin hyvä päivä täyttää 32v!)  Palkinto postitetaan vain Suomeen. 

Mukavaa isänpäivän jatkoa ja onnea arvontaan <3

99 kommenttia:

  1. Kiva arvonta. Kahdella arvalla mukana. anneli.airola@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihana kakku.<3 Osallistun kivaan ja piristävään arvontaasi yhdellä arvalla.
    urkki62@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Paketointi on kivaa ja uusia ideoita aina tarvitaan! Mukana kolmella arvalla!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tosiaan on mukavaa hommaa <3 Taidatki seurailla instassakin, joten silloin saat 4 arpaa :) Mukavaa uutta viikkoa myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

      Poista
  4. Mukana neljällä arvalla!
    Amelia41@live.com

    VastaaPoista
  5. Tuli haikea mieli, kun et ole kummallekaan isällesi voinut sanoa isänpäiväonnitteluja. Onneksi lapsillasi on toisin. Hieno palkinto. Osallistun kahdella arvalla. kai3ki@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi lapsilla on parempi tilanne <3 Se ilahduttaa kyllä :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  6. Ihana kakku, rakkaudella tehty. Isän ei aina tarvitse olla biologinen isä ollakseen se paras isä.

    VastaaPoista
  7. Yhdellä arvalla mukana irmastedt@gmail.com

    VastaaPoista
  8. 1 arvalla mukana.
    sartsa.piccolo@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana neljällä arvalla , minna-mari2@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Wau, herkkukakkua teillä!

    Mukana kahdella myös kauniissa arvonnassa, kiitos!
    Rakastan kauniita paketteja ja uudet ideat ovat aina tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kauniit paketit ovat tosiaankin ihania! Onnea arvontaan :)

      Poista
  11. Jälleen kiva arvontapalkinto, ihana kirja, mukana yhdellä arvalla:)

    VastaaPoista
  12. Kiva arvonta! Mukana yhdellä arvalla! :)

    VastaaPoista
  13. Kakku näyttää hyvältä! Ristiriitaisiin isänpäivän tuntemuksiin voin samastua itsekin. Ihanaa, että teillä on nyt iloa monin verroin! Arvonnassa mukana kolmella arvalla. :) tavaroidentaikamaailma@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka ristiriitaisia tunteita käykin isänpäivänä läpi, niin itse ainakin toivon isänpäivän jatkuvan! Taidat seurailla instankin kautta, joten silloin saat 4 arpaa :) Onnea arvontaan!

      Poista
    2. Onnea onnea! Random.org arpoi sinut voittajaksi <3

      Poista
  14. Onpa mahtava täytekakku. Ja tuo kirja vaikuttaa ihanalta. Osaisikohan sitä oikeasti tehdä noin kauniita paketteja?
    Mukana yhdellä arvalla.
    virpi.yv (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on kyllä niin hyvät ohjeet, että uskoisin niiden avulla onnistuvan upeiden pakettien teon <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  15. Bloggerlukijana mukaan!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Olipas ihana ylläri. Ja mun mielestä isä on kivasti juhlistanut päiväänsä, touhuamalla lasten kanssa.

    Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo oli kiva, kun kotiin tulin ja oli kyllä herkullista :) Isi ja lapset nauttivat päivästään kovasti :) Mukavaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  17. Vau, sullahan sataset paukkuu hienosti! Kahdella arvalla mukana. Minunkaan rakas isäni ei ole enää täällä, mutta onneksi sain viettää isänpäivää mahtavan appiukkoni kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieltä lämmittää kovasti, että ihmiset ovat blogiin löytäneet ja jääneet sitä seurailemaan <3 Kiva, että sinulla on hyvä appiukko <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  18. Yhdellä arvalla mukana. Niin rakkaudella täytetty ja tehty kakku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se todella oli! Lapset olivat ihan jännittyitä, että miltäs kakku maistuu :D Ja hyvältä maistui, nam! Onnea arvontaan <3

      Poista
  19. Kaikilla neljällä arvalla mukana! Ihanan näköinen kirja :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Yhdellä arvalla bloggerin seuraajana mukaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Voi miten herkullisen näköinen kakku, kyllä näkee että on rakkaudella tehty! Lukijanasi ihanassa blogissasi olenkin jo tovin ollut täällä bloggerissa, yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa. Mukavaa alkanutta viikkoa teille ja onnitteluja eilisen isänpäivän johdosta miehellesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella sen touhotuksen määrän, kun HerraMies ja lapsukaiset ovat kakkua tehneet, khih <3 Terveiset välitän, kun hän tulee ruokkiksella käymään kotona :)
      Onnea arvontaan ja kivaa uutta viikkoa Sinulle <3

      Poista
  23. Ihana kirja!
    Mukana yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  24. Kirja löytyy kirjahyllystä, joten jätän osallistumisen tällä kertaa. Suosittelen kuitenkin kaikkia osallistumaan, sillä kirja on kattava teos paketoinnista :) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  25. Tämä kirja on minulle tosi tarpeen, sen voi kaikki ystävät ja kaverit todistaa. Yhdellä mukana. Ja hyvää viikonjatketta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketointi osaa välillä olla tosi haastavaa! Olin joskus joulun aikaan töissä TaitoShopissa, josta ostettiin paljon lahjoja ja kaupalla olikin maine upeana paketointipaikkana. Arvaa vaan, kuinka suuret paineet välillä oli, kun itse koin olevani ihan tumpelo kyseisessä hommassa. Hyvillä vinkeillä oppii kyllä tekemään kauniita paketteja :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  26. Neljällä arvalla osallistun :)

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukaan kivaan arvontaan neljällä arvalla.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  28. Ihanan näköinen kakku monin sydämin. ❤️🖤❤️

    Mahtava arpajaispalkinto. En uskalla osallistua jos vaikka voitan kun ihan just voitin Päden arpajaisista runsaan paketin.
    Tuntisin itseni sikapossuksi jos vielä voittaisin tämänkin 🐷😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on hyvin suurella rakkaudella tehty 😊
      Hyvin olisit voinut osallistua arvontaan hyvästä onnesta huolimatta 😉

      Poista
  29. Vaikuttaa ihanalle kirjalle! Kaipaisin uusia askarteluideoita, ja tähän aikaan vuodesta paketointi on niin ajankohtainen. :) Yhdellä arvalla mukana (keijunkukkanen@outlook.com)

    VastaaPoista
  30. Onpas kivan näköinen kirja! Osallistun mielelläni sen arvontaan yhdellä arvalla.

    Ja arvaas mitä, suo on nyt onni potkaissut mun blogissa. Olet voittanut Kotipihan valtaajat -kirjan arvonnassani. Laittaisitko minulle osoitteen ja puhelinnumerosi osoitteeseen vaahteramaki@phnet.fi , niin voisin lähettää palkintosi sinulle. Puhelinumero tarvitaan nykyään, että voivat lähettää saapumisilmoituksen tekstarina. (Tämän opin kantapään kautta viime kerralla, kun lähetin pakettia. Lähetys maksoi monta euroa enemmän, kun joutuvat lähettämään saapumisilmoituksen postitse.)
    Onnea vielä tuhannesti ja mukavaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uulalaa, mahtavaa. Laitankin siule samointein s.postia 😊
      Onnea arvontaan ❤

      Poista
  31. Isän ei tarvitse aina olla se biologinen isä <3 Minä en osallistu arvontaan, koska minulla on jo tuo ihana kirja :) Toivotan kuitenkin muille onnea arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isä voi tosiaan olla rakas ja tärkeä ISÄ ilman bioloogisuuttakin ❤

      Poista
  32. Kiva lukea isänpäivämietteitäsi. Minäkin olen onnellinen siitä, miten hyvä isä on lapsillamme. Tällä kertaa en osallistu arvontaan, mutta hei, onnea IG 100! Pakkausideointi on huisin hauskaa! Valoa iltaan! Tuija

    VastaaPoista
  33. Yksi arpa täältä ja mukana myös FBssa ja instassa.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli neljällä arvalla mukana 😊 Kiva juttu. Onnea arvontaan ❤

      Poista
  34. Kaunis kakku ja yhdessä lasten kanssa tehtynä jää varmasti lämpimiin muistoihin talletettavaksi.

    VastaaPoista
  35. Kahdella arvalla mukana. Kaunis kakku :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kauniin ja herkullisen näkönen kakku. Yhellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, erittäin suurella rakkaudella tehty <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  37. Yhdellä mukana.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Namskis mikä sydämellinen kaakku....
    Kahdella arvalla mukaan myös arvontaan!

    VastaaPoista
  39. Neljällä arvalla yritys hyvä :D kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Herkullinen kakku. Paketointi on taitolaji, olisi kiva osata. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa:)

    VastaaPoista
  42. 2 arpaa. Tommosen kirjan tartten!

    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  43. Oi mikä kirja!
    Lahjojen paketoiminen on ihanaa!
    Mukana kivassa arvonnassa yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans tykkään paketoimisesta, kun sen saa tehdä kaikessa rauhassa ajatuksella <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  44. Kahdella arvalla mukana.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  45. Hei!
    Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
    Ihana blogi sulla täällä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!