Ihanaa aurinkoista maanantaita!


Hortensia Early Sensation
Ompas ihanaa, kun tänään on aurinko paistellut. Ei sentään ihan kokoajan, mutta jonkinverran kuitenkin. Olenkin kaivannut aurinkoa valtavasti! Istutettavaakin riittää reilusti viime viikkoisen hulluuskohtaukseni ansiosta, joten jatkoin hortensia-aidanteen istutushommia. Laitoin nyt aidanteeseen lisäksi Sensation-syreenin, purppuraheisiangervo Amber Jupileen ja Lade in red´in sekä pikkujasmikkeen. Ajattelin, että saa vähän lisäväriä aidanteeseen ja kukintaakin riittää muulloinkin kuin syksyllä. 

Edelleen alue näyttää toki vähän alastomalle, mutta eiköhän aika senkin korjaa. Vielä kun löytäisin kivat köynnöskaaret tuonne väleihin. Kaksi tarvitsisin ;)

Sensation syreenin kukinta on aivan ihana! Kuva siis kesäkuulta.

Amber Jupilee. Keväällä tämä on mielestäni parhaimmillaan! Kävin tätä ihailemassa jo keväällä, mutta en heti ostanut. Sitten kun menin ostoksille, nämä olivat loppuneet. Nyt sitten löysin tämän puoleen hintaan. Hyvä tuuri :)

Portilta päin kuvattuna. Kovasti tiputtaa tammi jo lehtiään...

Tuohon purppuraheisinangervon ja pikkujasmikkeen väliin on tulossa Pinky Winky. Se vain on niin iso, että siihen tarvitsen vähän apua, ettei oksat katkea istutusvaiheessa.

Valtavat nuo Pinky Winkyn kukat!

Ikävän harmaa kuva aamuselta ja työvälineetkin ovat taas keskellä pihaa. Tänään ihasteltiin Taikan kanssa omenoita ja vähän jo maisteltiinkin. Tuohon penkin viereen tein pienen istutusalueen tulppaaneille ja muille kevätkukkijoille. 
Taika alkaakin heräilemään päiväunilta, joten lähdetään välipalan jälkeen nauttimaan lisää auringosta <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

12 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä ihanan iso piha..tuolla mahtuu kyllä "toteuttamaan" itseään ja kasvattelemaan kukkia:)) Kovasti töitä toki riittää! Kauniita nuo kuvat♥ Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! Toivotaan ettei tällä viikolla sataisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ❤ on kyllä ihanaa kun ei tarvitse stressata tilan loppumisen kanssa 😊

   Poista
 2. Nyt kannattaa tehdä pihatöitä "into piukassa" kun sääolot ovat tällä hetkellä mitä parhaat. Hieno ajatus kukittaa tienvieri pensailla. Somat apurit Sinulla! Hyvää viikkoa, rouva Maatiaiskananen!

  VastaaPoista
 3. Minulla on 'Pinky Winky'-hortensia, se on yksi kauneimmista kun väri alkaa muuttua pinkiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle :) En tiedä, miksi muistan tuon nimen aina väärinpäin... winky pinky :D Noinhan se oikeasti on, niinkuin kirjoitit :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää ja se on vaan erinomaisesta, että välillä taimiostokset lähtee lapasesta. Kun halvalla saa, niin pitää ehdottomasti hamstrata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Jos ei aleja hyödyntäisi, niin harmittaisi jälkikäteen aivan valtavasti

   Poista
 5. Ihania hankintoja, kun nuo kasvaa on taattu kukkaloisto siellä. -Katja

  VastaaPoista
 6. Sinulla on tosi kaunis puusto tuossa pihalla! Ja hortensia-aita. En ole nuoruudessani nähnyt koskaan täällä pihoilla hortensioita. Nyt huomaan, että niitähän on ilmestynyt pihoille kuin pihoille. Voi ihme sentään! Pitäisi minunkin kokeilla niistä jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Ovat kyllä upeita ja lajikkeita on vaikka kuinka :) Kiitoksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Näistä voisit myös pitää

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...