Gladiolusten hehkua sateessa ja ARVONTA

Kaikki gladiolukset ehtivät tänä vuonna kukkaan, vaikka jossain vaiheessa epäilin asiaa. Olin sitä mieltä, ettei esikasvatettujen ja suoraan maahan istututtujen välille kerinnyt juurikaan tulemaan eroa kukinnan aloituksella, mutta väärässä olin...taas. Ne, mitkä esikasvatin, alkavat olla jo kukintansa loppumetreillä, mutta ne, joiden sipulit laitoin suoraan maahan, alkavat vasta kukkimaan. Lukuunottamatta valkoisia, jotka alkoivat lähes samaan aikaan kukintansa kuin esikasvatetutkin. Taidan siis ensi vuonnakin osan esikasvattaa ja osan laittaa suoraan maahan. Kestää näidenkin kaunottarien loisto pidempään!





Tämä pinkki on oma lempparini <3 Jotenkin niin suloinen, suorastaan karkkinen!









Pakko laittaa taas Jackmanniista kuva. En ole koskaan nähnyt näin valtavaa kukintaa kärhöllä. Olen ihan vähän rakastunut tähän ;)




Sitten siihen arvontaan... Syksy alkaa hiipimään ja puuhastelut siirtyvät kohta puoliin sisälle. Löysin tälläisen ihanan aikuisten värityskirjan ja haluan arpoa tämän jollekulle teistä! Värittäminen on ihanan rentouttavaa ja sitä osaa kuka tahansa tehdä. Värittämisen on todettu vähentävän myös stressiä! Jos et itse innostu värittämisestä, niin lähipiirissä varmasti on joku, joka mielellään ottaisi tämän vaikka joululahjaksi ;)

Osallistuaksesi käy tykkäämässä facebookissa Maatiaiskanasen Elämää-sivustolla tästä päivityksestä ja kommentoi sinne ihan, mitä mieleesi juolahtaa. Kiva olisi, jos tykkäisit myös Maatiaiskanasen Elämää-sivustosta facebookissa tai jos jaat päivitystä eteenpäin, mutta niin ei tarvitse tehdä! Nopeiten pääset sivustolle klikkaamalla tästä! Kilpailuaika alkaa nyt samantien, eli 13.9 ja päättyy ensi viikon keskiviikkona 20.9.2017. Onnea arvontaan <3

Facebook ei ole mukana arvonnassa! Voittajalle ilmoitan facebookissa yksityisviestillä. Voittaja julkistetaan myös Maatiaiskanasen Elämää-blogissa.






Kirjasta löytyy paljon aivan ihania kuvia!



21 kommenttia:

  1. Gladiolukset ovat ihania ja karho kukkii upeasti.

    VastaaPoista
  2. Laastipaljussa esikasvatetut gladiolukseni kukkivat nyt. Mitä mieltä olet, pitäisikö jokaiselle G:n sipulille laittaa oma tukikeppi heti alkukesällä, ne kun tahtovat kasvaa helposti kieroon. Muistuta ensi keväänä, että tekisimme niin. Joskus omakin Jackmannini teki yhtä komean kukinnon kuin Sinullakin nyt. Jos tästä voi osallistua arvontaan niin osallistun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen usein kyllästynyt noissa juuri lakoamiseen, olen vähän laiska tukija. Nytkin laitoin naruviritelmiä, jotka toimivat hyvin niin kauan, kunnes ylemmät kukat aukeavat (ja sade kastelee), sitten alkaa lakoaminen. Eli koitetaan ensi kesänä muistaa tukea jokainen ;) Jos olet facebookissa, niin käy sielä tykkäämässä päivityksestä niin olet arvonnassa mukana :)

      Poista
    2. Taisitkin jo keritä facebookkiin sillä aikaa, kun kirjoitin vastausta :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  3. Kävin tykkäämässä ja kommentoimassa! :) Minulla on myös blogissa arvonta, kannattaa käydä kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Onnea arvontaan. Kiitos vinkistä, kipasenkin samantien <3

      Poista
  4. Oi miten kauniita nuo gladiolukset on😍 Tuo pinkki reunuksinen oli tosiaan suloinen:) Mukavaa syyspäivää sinne♥

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat gladiolukset, niin hienot väritkin. Mukana arvonnassa, tykkäsin facebookissa.

    VastaaPoista
  6. Komeat miekkaliljat sinulla. Olen itsekin huomannut, että usein ne kerkiävät kukkia ilman esikasvatusta. Kärhösi on upeassa kukassa.

    VastaaPoista
  7. Tykätty on ja kommentoitukin. Ihania kukkasesi. Ja tuo värityskisraj on hasukan näköinen, joten toivon että onni suosisi minua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, onnea arvontaan :) Ja kiitoksia! Mukavaa syksyn alkua Sinulle :)

      Poista
  8. Hei! Tulin vastavierailulle ja klikkaan itseni lukijaksi. Upeaa kukintaa sinulla. Tottakai arvontaan otan osaa. Liisa P/Liisan kotona -blogista-

    VastaaPoista
  9. Upeaa kukkaloistoa! Meillä ei onnistunut kuin yksi gladiolus tänä vuonna ja se on ihan samanvärinen kuin postauksen ylimmässä kuvassa. Muut jäivätkin sitten ilman kukkaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kurja. Toivottavasti ensi kesänä kerkiää. Nyt on kyllä ollut niin kylmä kesä, ettei ihme, etteivät kerinneet.

      Poista
  10. Meillä gladiolukset eivät ehtineet kukkia tänä vuonna. Talvetan ne ja ensi kesänä on sitten taas uusi yritys. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ensi kesänä sitten kukkiivat tämänkin vuoden edestä <3 Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!