Kyllä koolla on väliä! Suuri on kaunista.

Aloin jossain vaiheessa ihmetellä yhden daalian valtavia lehtiä. Naureskelin vain, että on tainnut tykätä hevonpeestä. Sitten kun siihen alkoi kasvamaan nuppu, olin vielä enemmän ihmeissäni. Nuppu oli lähes nyrkkini kokoinen! Olen odottanut valtavasti sen avautumista ja hipheii, nyt se on auki! Meillä paistaakin nyt pihassa aurinko oli keli mikä tahansa! Olen aivan umpi rakastunut!! Jälleen! 






Nupun aukeamisesta aloin ottamaan päivittäin kuvia.














Ai, miten kauheassa kunnossa tuo meidän lammikko on. Ei kuitenkaan aiota tänä syksynä sille tehdä muuta, kuin kuivumisen jälkeen lapioida mudat ja roskat pois. Ehkäpä tuo alue on To Do-listalla jo ensi vuonna. Nyt emme ole Taikan takia alkaneet tuolle mitään tekemään. Ei houkuta tyttöä niin paljon mennä tuonne, kun se on niin ryteikköinen. Syvähän tuo ei ole, mutta sen verran syvä kuitenkin, että huonosti voi käydä.





Vielä tämän päivän kuva tästä kaunokaisesta. Kukka on läpimitaltaan 21cm. Alkoi näyttämään melko pieniltä nuo viereiset daaliat, joita vielä pari päivää sitten pidin isoina!  Näitä XXL-daalioita on pakko hamstrata ensi vuonna lisää ;) 




Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa Sinulle <3 Täällä paistaa aurinko, joten lähdetään Taikan kanssa yhdessä pihaan puuhastelemaan. Ensi viikolle on luvattu sadetta, joten täytyy nyt tankata tuota (oikeaa) aurinkoa reilusti <3

4 kommenttia:

  1. Oho..en ole koskaan nähnyt noin suurta kukkaa...aivan upea♥ Kivoja nuo pihapuuhastelut yhdessä ja vielä kun sääkin on siihen sopiva...Kaunista sunnuntaipäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollu miekää tollasee törmänny <3 Ollaan juuri likkojen kanssa lähdössä kasvihuoneiden kasteluun. Samalla on kiva jutella niitä näitä ja puuhastella :) Kaunista sunnuntai iltaa myös Sinulle <3

      Poista
  2. Jestamaleedaa sentään. Tuollaasen minäkin taharon ja heti puutarhaani tai kukkapenkkiin. Ihan sama minne, mutta on meinaan kyllä kukalla ja nupulla kokoa. Hiukanko magee!! On se kyllä näyttävä! Mää luulin sitä ensten auringonkukaksi, mutta selvisihän se sitten, kun luin tekstiä etiäpäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli itellekki aika yllätys. Ihmettelin vaa sen kasvua ja sit myöhemmi tajusin, kun jostain ryhmästä luin XXL daalioista, et no niinhän se olikii, niinhä siin pussis luki :D Lahjakkaasti unohdettu. Värejäkin on vaikka ja mitä saatavilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!