Koruilua

Harrastin aiemmin paljonkin korujen tekoa, mutta akkommodaatiospasmi on rajoittanut sitä(kin) harrastusta aivan valtavasti. Saan todella kovia päänsärkyä lähityöskentelystä. Kurja sinällään, kun monet harrastukseni sisältävät lähityöskentelyä. Pitkään pidättäydyin lukemisesta, korujen tekemisestä, neulomisesta ja jopa tietokoneella olosta ja nyt olo onkin ollut melko hyvä. Olen kuitenkin kaivannut harrastuksiani ja etenkin korujen tekoa ja tänään päätin ottaa helmet taas esiin. Tuntui vähän kuin olisi kotiin tullut <3  Itse en juurikaan koruja käytä, mutta kyllä näille aina on kodit löytynyt :)

Tämän päivän koruilut päätynevät Ilonalle. Hänen lempiväri on sininen ja ajattelin, että nämä voisivat olla hänestä kivat.








Meillä on ollut paljon sudenkorentoja, mutta niitä ei oikein pääse kuvaamaan. Tämä selkeästi halusi päästä kuvattavaksi. En tiedä tarkemmin, mikä sudenkorento tämä on. Pitäisi ehkä perehtyä näihinkin. Komeita ovat <3






Taikan mansikkakorissa on vielä muutamia mansikoita. Nämä kuukausimansikat ovat kyllä koko kesän ilo.  Taika löysi edellisellä shoppailureissulla tuollaisen koira-koristeen ja halusi sen ehdottomasti. En edes tiennyt, mihin tyttö sen kävi viemässä, ennenkuin nyt kun kävin ottamassa kuvan mansikoista :)





Jackmanni-kärhö  jaksaa kukkia aivan valtavasti.





Tuijakin alkoi kukkimaan. Nämä Niobe-kärhön kukat ovat kivoja, kun vaihtavat väriä vanhetessaan. Aluksi ovat melko tummia, mutta muuttuvat selkeästi punaisemmiksi ajansaatossa.





Takapihalla liljojen ja syysleimujen kukinta on parhaimmillaan.





Jos et ole vielä kerinnyt osallistumaan syyssipuleiden arvontaan, niin tästä klikkaamalla pääset mukaan. Osallistumisaikaa on vielä ensi viikon sunnuntaihin saakka :)

10 kommenttia:

  1. Onpa kiva kunnolet löytänyt sellaisen harrastuksen mitä pystyy tekemään, ja lisäksi se on niin antoisaa, kauniita koruja olet tehnyt.
    Hienot kärhöt sinulla kasvaa, tuo Jackmannii on minunkinnsuosikkini, mutta tänä vuonna siitä ei näkynyt jälkeäkään, nyyh. Liekö talvi sen vienyt.. Nuo liljat ovat todella kauniita ja minusta tänä kesänä ja syksynä niiden kukinnasta on saatu nauttia kauan, johtuneekohan viileydestä. Mukavaa viikon jatkoa sinulle 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) On tässä viileydessä tosiaan hyvätkin puolet ollut, kun kaikki tuntuu kukkivan pidenpään. Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle <3

      Poista
  2. Kauniit korut teit. Ja sudenkorennot ovat näyttäviä :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita koruja ja ihania kukkakuvia! Kiva, että olet pystynyt taas palaamaan harrastustesi pariin. Blogissani on sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa. :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana haaste, tartun siihen ehdottomasti <3 Kiitos <3 Mukavaa viikonloppua myös teidän poppoolle <3

      Poista
  4. Vastavierailulla kävin täällä jo eilen, mutta nyt vasta ehdin kommentoida.
    Kivoja juttuja laajalla skaalalla :)
    Tässäkin postauksessa nättejä koruja! Minäkin olen niitä väsäillyt ennen muinoin enemmänkin. Tuo sudenkorentokin on kuin koru - ilmankos sen mallisia askarteluja näkyy paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ monet hyönteiset sun muut önnit ovat kyllä kauniita 😊

      Poista
  5. Somia koruja! Ja sudenkorentokin on melkein kuin koru, mutta aito sellainen. Olet saanut napattua siitä hienon kuvan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!